Avbokningsregler

När du anmält dig till något hos oss skall du få en bekräftelse inom 3 arbetsdagar (måndag-fredag). Har du inte fått det så hör av dig igen – oftast är det epostadressen vi fått som är fel eller att din server förkastat mailet från oss som SPAM.. Det senare händer tyvärr oftare och oftare.

Anmälan till våra kurser är i princip bindande men vi är inte omöjliga.

Preliminärbokningar är aldrig bindande. Ange att du vill prelboka och meddela när du kan lämna definitiv anmälan. Vi hör av oss om vi måste ha besked innan dess.

Återbud till en kurs mer än 90 dagar innan kursstart eller inom 24 timmar efter bokning kan göras utan kostnad. Skicka ett mail till info@sikt.nu

Återbud 60-90 dagar innan kursstart – avbokningsavgift 500:-

Återbud 30-60 dagar innan kursstart – halva kursavgiften.

Återbud inom 30 dagar innan kursstart – hela kursavgiften.

Att byta ut en person som inte kan gå mot en annan kostar ingenting (meddela oss innan kursen) och om vi lyckas få in någon från vår ev. väntelista på en plats som du avbokat så tar vi bara ut avbokningsavgift 500:-/ per plats.

Vi önskar få din återbudsanmälan skriftligt via e-post eller brev. Har du inte fått bekräftelse från oss så räkna inte med att den kommit fram…

Det händer naturligtvis att man råkar trycka på fel knapp på vår hemsida och vi är tacksamma om du hör av dig genast om du fått bekräftelse på en anmälan du inte velat göra så att vi kan stryka dig.