Platser för studenter på baskurserna

Platser för studenter på baskurserna

Vi har i många år reserverar någon/några platser på varje baskurs för heltidsstudenter som är intresserade av  lösningsfokuserade samtal och som tycker det kan vara värt självkostnadspriset.

Platserna var ursprungligen tänkta för studenter på psykologprogrammen och socionomprogrammen men om du är intresserad och läser vad som helst annat på universitet eller högskola så skicka mig ett mail (eller anmäl dig på kurssidan) och skriv några korta ord om varför du är intresserad.

Platserna delas i princip ut efter principen först till kvarn…

När vi inte fyller en baskurs med fullbetalande deltagare så delar vi ut fler platser till studenterna.

Anmäl dig på anmälningssidan – skriv att du är student, vad du läser, hur långt du har kvar till examen och att du önskar en plats för självkostnadspriset. Du får normalt en förfrågan om du kan delta någon månad innan kursen men om det uppstår restplatser (antingen för att vi inte fyllt kursen eller för att vi fått sena återbud) kan det hända att du får förfrågan om du vill delta upp till bara några dagar innan. (Vi har all förståelse för om du tackar nej och ingen förståelse för om du inte svarar alls. Vi brukar utgå från att det beror på att mailadressen inte fungerar och stryker dig då från listan.)

Kostnad: Beror på var kursen hålls och vad mat, fika och lokalen kostar hösten 2024 kostar en plats 500:- +moms.